OVER ONS

Kirsti Järvinen en haar team zetten zich continu in voor het bedenken en produceren van ogenschijnlijk eenvoudige, maar in werkelijkheid razend slimme producten waarvan mensen dagelijks nut hebben. Wij doen dat door het combineren van technische innovaties met tijdloze, functionele ontwerpen. Grote aandacht voor duurzaamheid en respect voor onze toeleveranciers en afnemers is daarbij een vanzelfsprekendheid.

INNOVATIE NR 1

Kirsti Järvinen, Finse van origine, kwam in 1975 naar Nederland om de grafische opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam te volgen. Grafisch ontwerp heeft nog steeds haar interesse, maar de aandacht is verschoven naar het ambachtelijke werk, waarbij innovatie op de eerste plaats komt. Alle producten die ze heeft bedacht en vormgegeven dragen onmiskenbaar haar stempel. Opvallend door originaliteit, eenvoud en elegantie. Ze demonstreren een kijk op het dagelijkse leven die voor de hand ligt als je het resultaat ziet, maar waar je zelf niet snel opkomt. Resultaat: een serie creatieve en innovatieve producten die het leven aangenamer maken. Design dat nuttig, tijdloos en duurzaam is.

BUG BAG

Als moeder van twee kinderen heeft Kirsti vanaf 2000 een aantal ontwerpen gerealiseerd en in de markt gezet die ontstaan zijn door haar contacten met de lagere school. Grote bekendheid en populariteit geniet de BUG BAG, een 'tentje' voor het hygiënisch ophangen van kinderjassen. Het beste middel tegen steeds terugkerende hoofdluis. Slim opruimen en orde scheppen blijkt de rode draad te zijn in de ontwerpen van haar bedrijf. Het productaanbod omvat vaste en verrijdbare kapstokken en andere mobiele opbergsystemen.

HOED U VOOR NAMAAK

Dat de producten van Kirsti Järvinen Design goed in de markt liggen wordt bewezen door de imitaties die geregeld de kop opsteken. Ook wordt de aantoonbare effectiviteit van - bijvoorbeeld - de BUG BAG soms openbaar in diskrediet gebracht. Tot op heden is de kwaliteit en effectiviteit van Kirsti's ontwerp echter onovertroffen.

KLANTTEVREDENHEID

Ook na aflevering van een product blijven wij contact houden met de gebruikers: zijn ze tevreden over het gebruik, hebben ze suggesties voor verbetering? Het afgelopen decennium heeft dit geresulteerd in kleine aanpassingen die het gebruik ten goede zijn gekomen.

Scholen zijn allang niet meer de exclusieve afnemers: ook bibliotheken, gemeentelijke instellingen, restaurants, artsenpraktijken, thuiskantoren, kinderdagverblijven en particulieren maken enthousiast gebruik van de Kirsti Järvinen Design producten.

KIRSTI JÄRVINEN DESIGN
Amsteldijk 13
1074 HR Amsterdam

T 020 - 627 58 03
E info@kirstijarvinendesign.nl
I www.kirstijarvinendesign.nl

© KIRSTI JÄRVINEN